Odin bestelportaal

Welkom op de Odin bestelportaal! Als je de weg al kent, kun je hieronder je klantnummer en wachtwoord invullen. Is dit je eerste keer hier, lees dan de instucties hieronder door.

Klantnummer:
Wachtwoord:

instructie gebruikers webshop De Nieuwe Band

Gebruik je Odin (AMF) klantnummer om in te loggen, samen met het wachtwoord wat je ook gebruikte voor de webshop van De Nieuwe Band. We hebben bijna al je gegevens omgezet naar de nieuwe bestelportaal. De functionaliteit is grotendeels gelijk gebleven. Met behulp van de zoekfunctie of de snelinvoer is het nog mogelijk om op oude artikelnummers te zoeken.

instructie oude Odin bestelportaal

Als gebruiker van de oude versie van de Odin bestelportaal heb je een nieuw wachtwoord gekregen per e-mail. Gebruik dit samen met je klantnummer om in te loggen. Je favorieten hebben we overgezet van de oude naar de nieuwe portaal. Ook de functionaliteit is grotendeels gelijk gebleven.

nieuwe gebruikers

Nieuwe gebruikers kunnen pas gebruik maken van dit systeem als ze bekend zijn bij Odin als klant. Neem contact op met onze afdeling sales om klant bij ons te worden!

wachtwoord vergeten?

Als je je wachtwoord vergeten bent, dan kun je een nieuwe aanvragen. Je hebt hiervoor je klantnummer en het e-mailadres waarmee je geregistreerd hebt nodig.